Lite av varje

Jobbet rullar på och nu har jag jobbat heltid en månad, sommaren går verkligen snabbt. När jag inte jobbar så har jag antingen varit upptagen med det ena och det andra, eller så har jag varit så trött att jag nästan somnat. Det är rätt ovant med heltidsjobb som är så stressigt och intensivt. Trivs verkligen superbra och gillar det jag gör. Avdelningen är intressant, kollegorna är bra och jag lär mig massor. Men att vi har mycket jobb är det inte någon fråga om. Kom just hem från ett kvällsskift och efter att ha haft mycket att göra så är man alldeles uppe i varv fast man samtidigt är riktigt trött. 
 
När jag inte har jobbat så har jag tränat, solat, läst böcker, hängt med vänner, kollat serier, firat midsommar i närpes och fagerö, firat klacken och förfestat hos André, sovit över hos martina med julia, ätit på restaurang, promenerat massor och njutit av vad sommaren har att bjuda på. Önskar att jag hade njutit ännu mer än vad jag har gjort men har verkligen varit löjligt trött så ibland har soffan lockat mer fast det har varit soligt. Men det får nu bara vara så, jag hinner njuta senare. I helgen som var hade jag tänkt åka till närpes igen när jag var ledig men jag va så otroligt trött efter förra veckans jobb så det blev ingenting. Har inte hunnit vila så mycket som jag behövt så för att orka med jobbet så behövde jag en lugn helg bara för mig själv. Läsa bok, sola och vila. Veckan som nu börjat innebär tre nattskift, en morgon och två nätter. Med andra ord så va vilan välbehövd. 
 
(null)
Drömmer om att tatuera mig igen! 
 
(null)
Favoritsushin på Magokoro
 
(null)
Midsommar innehöll både chill och full fest, god mat och härliga vänner. Alldeles perfekt! 
 
(null)
Favoriten på fyra ben <3 
 
(null)
Här hade vi det skönt på förfest
 
(null)
På klacken såg vi Chris Kläfford, Italobrothers och Drömhus
 
(null)
Yrt och glatt 
 
(null)
Världens bästa lillasyster Olivia fyllde 19 år. Om 1,5 vecka kommer äntligen hon och mamma hit och hälsar på i fyra dagar. Då ska jag vara ledig några dagar och njuta av familjen :D 
 
(null)
 
(null)
Jag njuter av solen både dagtid och kvällstid :) 
 
(null)
 
Nu har jag hunnit varva ner lite efter kvällsjobbet och imorgon väntar morgonskift så nu är det dags att sova. Har många och långa arbetspass denna veckan men vädret ska visst vara både soligt och varmt så jag hoppas jag hinner njuta lite av det också. 
 

Examensarbetet presenterat

För drygt ett år sedan skulle vi presentera en idé till vårt examensarbete. Vi hade några olika idéer men ganska snabbt kom vi sedan fram till att vi ville skriva om prematurer. Vi ville veta hur föräldrarna upplever tiden i samband med prematurfödseln. Få veta hur deras känslor är, hur anknytningen påverkas av den tidiga födseln, hur bemötandet är inom vården och hur de önskar att vården skulle förbättras. På vår resa mötte vi 16st fantastiska föräldrar och genom våra intervjuer så fick vi äran att ta del av deras egna historier. 

Processen blev otroligt lång, jag lovar er att efter att ha jobbat med samma evighetslånga arbete i ett år så vill man mest att det ska vara över. O ibland har det inte varit lätt att jobba tre stycken med samma evighetslånga arbete. Flera viljor och när man är trött efter att ha skrivit en hel dag är det lätt att ta ut det på varandra. Men sist och slutligen hade jag inte kunnat tänka mig mitt examensarbete på något annat sätt. Är så otroligt glad att ha fått skriva med just dom två! Jag är tacksam över allt vi har lärt oss genom våra intervjuer och jag är stolt över allt vi kom fram till i en "liten" kandidatuppsats. Kommer alltid bära med mig det oavsett var jag jobbar i framtiden. O när vi sen nån gång publicerar detta på nätet så ska jag länka det här så att ni också får läsa. 
 
(null)
Många failbilder för att få en bra ;) 
 
(null)
BÄSTA TEAMET :D <3
 

Semestervecka i Sverige

Direkt då skolan slutade så åkte jag till Sverige, en veckas semester innan jobbet började. Från flygplatsen åkte jag raka vägen hem och klev rakt in i Olivias studentfirande. Kan inte förstå att min LILLAsyster har blivit stor och tagit studenten, sååå stolt över henne! Roligt också att träffa släkt och vänner. Resten av veckan spenderades sedan med kompishäng, att vila, familjen, återträff med gymnasieklassen, diverse stockholms-ärenden, sol, bad, god mat, skärgårdstripp och allt som hör semester till. Oj va bra de va! Saknar inte att bo i stockholm eller storstan, men är verkligen härligt att komma dit och hälsa på. 
 
(null)
 
(null)
Bästa syskonen :D 
 
(null)
O världens finaste syster <3 
 
(null)
 
(null)
Morgonhäng på balkongen

(null)
Mami <3 
 
(null)
En dag på fjäderholmarna 
 
(null)

(null)
Söders alla små gator och torg :D 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Med mamma ute på Gålö/Oxnö 
 
(null)
 
(null)
Förstås va det mysigt att träffa Soty och Aska också <3 
 
Visa fler inlägg