Mysipys

Mysipys är ett mysigt ord, som egentligen inte finns förstås. Men jag använder det ändå ^^ Och mysipys var just vad min dag har varit!

Dagen blir liksom bara bra när det är så fantastiskt väder som det har varit idag! Varmt och soligt gör att man får massa extra energi och man går ut och verkligen gör saker :) Grillpartyt hemma hos familjevännerna till min familj var jättekul faktiskt! Familjen som hade det har jag redan träffat och dom är sjukt gulliga, jag passar väldigt bra ihop med dem. Deras dotter Felicia som fyllde ett är så himla söt också, vi blev bästisar idag ^^ De andra familjerna som kom var också väldigt trevliga och det är alltid kul att träffa nya människor. Svenskar, norskar, polacker, engelsmän och schweizare!

På kvällen var ju jag och mina nyfunna au pair vänner på Coppet beachen och hade grillparty/picknick/födelsedagsfest/strandhäng, vilket var underbart :D En sak jag kände när jag åkte direkt efter studenten var att jag skulle missa allt häng med vänner i olika parker som blir under sommaren, men nu fick jag ju det ändå :) Det var precis lika härligt som hemma, fast inte lika ljust på kvällen så när vi skulle hem såg vi typ ingenting :P Melissa som fyllde år är verkligen härlig, tycker om henne sjukt mycket och är jätteglad att hon stannar även i höst! Totalt var vi ungefär 20-25 idag, jag är tacksam över att jag redan fått så många nya vänner. Det var nice idag för alla hade med sig någonting att dela med sig av. Typ bröd, olika sallader, kakor, choklad, jordgubbar, godis osv och sen la vi allt i mitten och alla åt av allt. Mysipys helt enkelt! ;)

Nu är det dags för mig att sussa. God natt fina vänner <3

Förlängning

Hmm.. Känns lite tufft att skriva detta trots att jag mestadels är glad över mitt beslut. Var absolut tvungen att tänka både en och två gånger innan jag sa ja, men nu är det alltså bestämt.

Jag kommer stanna här i Schweiz fram tills december!

Familjen jag bor hos ska bo kvar där dom bor fram till 25 november och vill gärna ha barnflicka tills dess. Då kontraktet på huset sedan går ut så flyttar dom upp till sin stuga i Verbier och vill gärna ha någon som flyttar med dem och bor där ett tag, barnens nya dagis börjar nämligen inte förrän i januari. Så dom önskade verkligen att jag kunde stanna och jag trivs ju jättebra plus att jag fått nya vänner som man kan göra massa med i höst, så visst var det lockande. Efter att ha kommit till slutsatsen att jag bara kommer göra något sånt här en gång så bestämde jag mig för att stanna och imorse blev det alltså bestämt ;)

Hoppas ni där hemma inte blir allt för ledsna... <3 Jag kommer komma hem som en frisk fläkt så där lagom till jul, med ett leende större än nånsin och extremt taggad på att kramas!!! Ni där hemma är mina hjärtan, dom jag älskar allra mest ^^

Utedag

Hej hej från sooooolen :D

Idag kom äntligen solen fram ordentligt efter några dagar med allmänt trist väder. Så nu har jag kunnat vara ute idag och det är verkligen skönt :) Dagen har hittills mest spenderats i en solstol med min bok, men nu ska jag fixa mig lite innan det är dags att dra iväg på diverse skoj ^^

Först till Susanne vars dotter Felicia fyller 1 år, där är det fyra familjer som ska vara. Jättegulliga är alla! Sen går jag till engelska kyrkan Westlake som ligger i Nyon där det blir gudtjänst och träffa lite vänner från LiNK (au pair-"klubben"). Och efter det blir det picknick på stranden i Coppet med nya vännerna! Perfekt dag med grillning och picknick ;)
Visa fler inlägg