There's light even in the darkest place

Av flera skäl sov jag inte alls bra mellan tisdagen och onsdagen, så när jag ringdes in för jobb på morgonen kan jag inte påstå att jag var allt för lycklig. Men jag är ju så ny så vill gärna jobba kände jag ändå. När jag sen väl var på jobbet så gick det riktigt bra och dagen var lugn, så det var inte så farligt ändå. När jag hade slutat hade jag tänkt att hela kvällen skulle bli lugn men sen slutade det med att jag fick härliga planer ändå! Det blev nämligen en middag med Elina och Norea på asiatisk restaurang inne i stan. Ytterligare en bra kväll, är så glad att jag har mina vänner :)
 
 

Idag har varit en lugn dag. Har inte mått på topp så det passade bra. Promenera, titta på desperate housewives, sortera bilder och läsa. Imorgon jobbar jag igen så jag njuter av min lediga dag!
 

Halvvägs till 40

Något annat jag har hunnit med de senaste dagarna är att fylla 20 år, något som jag själv faktiskt nästan hade glömt. Jag såg inte alls fram emot att fylla år men födelsedagen blev riktigt bra ändå! På jobbet tyckte dom att min födelsedag var en bra anledning att lyxa till det lite med att äta vid långbord på lunchen och fika med tårta. Tyckte det var gulligt av dom när jag bara jobbat där en dag innan!
Efter jobbet blev det andra planer trots att jag var ganska trött. Först träffade jag Alva som hade bakat kaka och gjort ett jättefint kort! Och sen mötte jag upp Malin. Middag på Hard Rock Café och efter det drinkar. Bland annat ett supergod glassdrink. Helt enkelt så blev det en riktigt bra kväll! Tack ni som firade den med mig och tack alla ni andra som också uppmärksammade min födelsedag på olika sätt. Vad skulle jag göra utan er? <3
 
 

Back to WORK

Måndag bjöd på en förändring, min ledighet övergick nämligen till jobb. Jag har fått jobb på ett demensboende och måndag var min första arbetsdag. Sen har jag jobbat tisdag och onsdag också. So far trivs jag riktigt bra med arbetsuppgifterna och dom äldre osv. Det är skönt att komma ut lite och känna att man gör något meningsfullt. Något som jobbet också medför är att jag är fullkomligt dödstrött när jag kommer hem, en av anledningarna till att bloggen stått tom.

I måndags jobbade jag 13-21 och såg denna härliga solnedgång på vägen hem :)
 
 
Visa fler inlägg