GOTT NYTT ÅR

Hej på er! Hoppas att er nyårafton börjat bra. Att ni har en glad, partig, lyxig, lugn eller vanlig dag. Att ni firar eller inte firar precis som ni vill. Att ni får vara bland dem ni tycker om eller själv om ni föredrar det. Att ni njuter av livet eller känner styrka att kämpa. Att ni får en fin årets sista dag och är stolta över vad ni åstadkommit under året. Och om året som gått inte varit det bästa så hoppas jag ändå att ni kan känna hopp inför det kommande året. Jag önskar er allt fint <3 

Själv sitter jag just nu på jobbet och har rast. Äter choklad och bara chillar en stund. Känns lite konstigt att jobba idag och inte ha några planer alls. Men det känns bra. Vaknade utvilad ändå och jobbet har gått bra. Det är roligt att få göra något viktigt. Ikväll när jag slutar så ska jag hem och fira lite smått med bara mamma, hon ska ha maten klar tills jag kommer. Känns lyxigt.
 
 
En selfie från gårdagen får avsluta inlägget och bloggåret. Ett år jag är otroligt nöjd med och stolt över. En hel årsresumé är på kommande men eftersom jag jobbar så kommer den kanske först i början av nästa år. Då blir det bilder, texter och reflektioner om allt som har hänt och varit under 2016. En hel del med andra ord. O jag hoppas och tror att 2017 blir ännu bättre. Jag är positiv! Bloggen blir förhoppningsvis bättre den med och jag hoppas få inspiration att skriva om allt möjligt. Men i väntan på mer bloggande så önskar jag er: 
 
GOTT NYTT ÅR! 

 

Stockholm by day and night

När jag inte jobbar så har jag även hängt en del med vännerna här i Stockholm. En dag var jag inne och träffade Norea. Vi promenerade från centralen till Kungsholmen där vi åt lunch och sedan gick vi till Vasastan. Många härligt talks och riktigt roligt att äntligen träffa henne igen :) 


Stockholm by day 

 


<3 <3 <3 


Stockholm by night 

 
Igår efter jobbet åkte jag in till stan igen för att ha lite reunion med ett gäng från klassen. Vi gick till Nsee bar som så många andra gånger och där satt vi i timme efter timme och pratade om allt och inget. Riktigt roligt att både få hänga en hel kväll med de närmsta vännerna här och dessutom få träffa många av dom man inte har sett på flera år. Rätt galet egentligen att vissa hade jag inte träffat sen vi slutade gymnasiet och det är ju faktiskt 3,5 år nu. Superbra kväll i alla fall! 

En del av gänget :D 

Höst och vår

Dagarna flyter på här i Sverige och plötsligt har snart halva tiden här gått. Känns som jag inte har gjort nånting och som att jag just kom, men tiden går så snabbt att de säkert snart är dags att åka tillbaka igen. Tillbaka hem. Konstigt det där med hem förresten. För när jag åker från Vasa så säger jag att jag åker hem till Sverige och när jag är här säger jag hem till Vasa. Hem båda vägarna helt enkelt. Underlig känsla fortfarande att ha flera hem, men dom är på sååå olika sätt. Jag gillar båda hursomhelst! Men dock drömmer jag ofta om mitt hem i framtiden. Undrar hur det kommer se ut och var det kommer vara. Kommer jag nånsin ha ETT ställe jag kallar hem eller kommer jag alltid ha flera? Ju mer tid som går desto mer säker blir jag i alla fall på olika saker jag tycker är viktigt i ett hem och hur jag tänker att mitt drömhem ser ut. Mer om de nån annan gång ;) 
 
Desto mer har inte hänt sen jag bloggade sist. Jobbet går fint och vädret är skumt. Någon vinter har vi verkligen inte. Snarare så växlar vädret mellan att kännas som en höstdag i september/oktober eller som första vårdagarna i april. Solen lyser i ett varmt ljus och bruna löv blåser omkring, precis som på hösten. Fåglarna kvittrar, precis som på våren. O någon snö har vi ju inte. 
 
 
Typiska vyer från mitt hemservice-jobb. Himla vackert på många ställen :) 
 
 
Nu väntar två dagars ledighet vilket känns rätt så skönt. Först fattade jag inte alls vad jag skulle göra med två dagar ledigt och tänkte nästan tacka ja till mer jobb när de frågade. Men slutligen insåg jag att lite vila inte alls skulle skada och nu känns det riktigt skönt. Liksom tänk SOVMORGON! Annars så blir det lite kompishäng, spelkväll m.m. Men nu somnar jag nästan med telefonen och datorn så det är nog dags att lägga sig. Gonatt! 
'
Visa fler inlägg