Far away but still so close

Idag har varit en helt okej fredag. Förmiddagen gick åt till att fixa med lite papper och annat jobbrelaterat. Efter det blev det skype, powernap och lite serier i sängen. Jag är inte så bra på det här att bara ta det lugnt och att göra ingenting, så det är bra med lite övning! 
 
På eftermiddagen hjälpte jag mamma och fixa sig innan hon skulle ut. Sen på kvällen hade Olivia tjejmiddag med fem stycken kompisar så då höll jag mig på mitt rum. Det blev myskväll framför The fault in our stars, otroligt bra film!! Hann också med skype en gång till så det gjorde mig glad. Imorn åker mamma till Monica och jag o Olivia ska nog baka och göra nånting bara vi :) 
 
 
När min underbara partner in crime fyllde år igår så tittade jag på massa bilder av oss för att jag skulle göra ett collage och jag har varit rätt nostalgisk idag också. Otroligt många fina minnen, känns skönt att tänka på dom ibland! Plötsligt känns det liksom som att man är där igen. O när jag skypade med Hencca idag slog det mig att trots att hon är långt bort så känns hon så nära <3 
 
 
Nu ska jag nog gå och lägga mig! Jag hoppas att detta blir en lugn och bra helg. På måndag börjar jag jobba så då hoppas jag att jag är redo o så där. Hoppas att alla mina fina vänner där ute också får en bra helg ;) 
 

Birthday and goodbye

Gårkvällen bestod som sagt av att fira Maja som fyllt år. Vi var 11 st som var på middag och drinks på TGI Fridays vid Stureplan. Blev sjungande, öppnande av presenter och förstås massa prat. Nostalgi från gamla skolan och kollo, men vi pratade också om framtidsplaner och annat. Förutom att Maja fyllt år så ska hon även flytta till Danmark nu så det var skönt att vi kunde ses innan det!! 
 
 
 
 

Like sand through the hourglass...

Dom senaste dagarna har varit over all bra! Tisdag förmiddag var jag och besökte förskolan jag ska jobba heltid på. Det kändes jättebra! Kollegorna verkade trevliga och jag ser fram emot arbetsuppgifterna. Jag ska vara resurs till två pojkar 3 och 5 år gamla, dem ena på förmiddagen och den andra på eftermiddagen. Båda behöver lite extra stöd att komma på bra lekar när dom blir rastlösa, inte slåss/skrika/gråta vid motgångar, inte förstöra för andra osv. Så jag ska stötta dem i det helt enkelt. Känns superroligt!! :) 
 
Tisdag och onsdag eftermiddag/kväll var jag på intro på boendet som M bor på i veckorna. Innan det hade jag ju bara jobbat ett pass hemma hos henne så det känns bra att gå lite mer intro så jag har koll på alla rutiner. Dom som jobbade på boendet var avslappnade och det kändes lätt att lära sig saker med dem som lärare. Sen har jag fått ganska mycket tid själv med M vilket kändes väldigt bra. Vi har promenerat, lyssnat på musik, berättat sagor och bara tagit det lugnt ^^ 
 
I övrigt har det varit födelsedagsfirande för Maja igår och idag har jag inte gjort så mycket. Fixat lite mejl och telefonsamtal bara. Just nu ligger jag i sängen och tittar på en serie, känner mig ganska ensam. Imorn har jag ett möte med Ms assistansföretag och utöver det verkar helgen bli lugn. 
 
 
Vädret har växlat mellan sol och världens höstväder. Himlen blir fin på kvällarna i alla fall! 
 
 
Visa fler inlägg