Flyg lilla fågel

Veckan har både gått snabbt och otroligt långsamt. Kom tillbaka från nedervetil i måndags och sen har rätt mycket av tiden ägnats åt plugg. Både energin, tankarna och tiden har till största del gått till skolan. På det snurrar också en del annat i huvudet. Så där som det blir ibland liksom. Hade en lektion i skolan och efter lunch på åa har jag försökt läsa patologi. Nu ger jag dock upp tror jag. Bästa Paulina fyller år så ska gå till henne en sväng! O bara jag överlever morgondagens tent så ska jag blogga lite om helgen hos Martina. 

Detta är typ veckans enda bild, men den sammanfattar i och för sig rätt bra. Mycket plugg och härliga vänner. Dom där tre är förresten några av dom jag inte skulle klara mig utan <3 

P.S. Rubriken är svensk översättning av den danska låten Flyv fugl, tycker verkligen om den. Det är en av sex låtar som går om och om igen hos mig just nu. 

Week after

Pampassöndagen kom och då va vi förstås rätt så slutkörda. Jag var förvånad att jag inte mådde sämre efter en hel vecka så det va ju skönt förstås. Men ganska trött ändå och plötsligt kände man hur den där förkylningskänslan började smyga sig på. Söndagen fick med andra ord bli en lugn dag med promenad, middagsäventyr i Malax och kvällsmys. 
 
Denna veckan har gått riktigt fort. Jag har rockat sockorna för allas olikheter, vi har övat på venprovtagning och andra blodprover, vi besökte escape room med ett gäng från klassen, jag har skapat lite vårkänslor hemma, igår hade ja, Nadja o Julia middagsmys och så har vi hunnit med lite tent. Härlig känsla att ha skolan avklarad och nu är det påsklov! :) 
 Room escape överträffade alla mina förväntningar! Så galet taggad man blev av att bli inlåst under däck på en gammal sjörövarbåt och sen lösa problem för att komma ut. Adrenalinkick. 


Taggade gänget kämpar me tent! 


Taggade flickor och snapchat när det är som bäst :P 


Efter skolan blev det lunch på ÅA och sen orkade jag mig iväg en kort sväng till gymmet. Annars har soffan och serierna varit mina bästa vänner, skönt ibland. Kvällen spenderas just nu hos bästa Nadja. Imorn är planen att städa o fixa lite, och annars bara ta det lugnt. Har redan smygstartat påsken för mig själv också med chokladägg och gula blommor. Påsken får sedan fortsätta med lite äventyr norrut. Ser fram emot helgen och tror att den kommer bli riktigt härlig. Ha en härlig påskhelg hörrni! :D 
 

Pampas 2016

VARNING MARATONINLÄGG xD 
 
Pampas alltså! Var ska ja börja? Hade hört massor om den här veckan och alla sa nog att det är den roligaste och knäppaste veckan under året i Vasas studieliv. Men trots det alla hade berättat så är det otroligt svårt att föreställa sig vad det innebär när man själv aldrig upplevt något liknande. Men som dom brukar säga; har man inte några förväntningar så kan man sen bara bli positivt överraskad. O en enda stor överraskning var det minst sagt! 
 
Skolan tog slut vid lunch på tisdagen och sen var jag direkt taggad. Halaren på och ut på stan! Börja lugnt med kaffedejt, göra planer, inhandla förfriskningar och så där allmänt bara se fram emot veckan. Mycket ledig tid från skolan, solen sken och livet lekte. Tillsammans med Hencca, några fina klasskompisar och diverse annat härligt folk hade vi pre pre pampas förfest hemma hos Anna och sedan väntade veckans första Ollis-kväll. Kan inte säga annat än att de blev en perfekt start på pampasveckan!
 

Partners in crime :D 
 
 
Klassfoto ^^

BÄSTA GÄNGET <3 
 
 
Onsdag morgon och vi pallrade oss duktigt iväg till skolan en sväng. Sedan åkte halaren på igen och jag gick mot Ellen där vi åt god mat före vi solade en stund och sedan köade några timmar vid allas vårt eget Ollis. Bra musik, äckliga egengjorda shottar, en hel del flum och bästa klasskompisarna räddar det annars rätt så tröttsamma köandet. In kom vi i alla fall och sedan väntade Rockföreningens Så ska det låta och ytterligare en riktigt bra kväll! 

 


Måla konstverk och skriva insides på halarna! 
 
Stockholmaren och österbottningarna shottar Torsdagen och Pre Pampas! IF Strömsös sitz på ÅA väntade och den hade vi alla taggat massor inför. O visst levde den upp till förväntningarna. Riktigt bra anordnat, härligt tempo på sjungandet, bra toastisar, skön humor och framförallt så hade jag toppen bordssällskap. Inte varje dag man är på sitz med charmiga fotbollspojkar och svenskfinlands radioelit. Humöret på topp! Sen tog kvällen oanade väntningar med katastrofköer, snökaos och andra tokigheter men det blev ju bra ändå ;) 
 


X3m dom kan! 


Finisar <3 
 
 
Fredag och PAMPAS NATIONALDAG. Jag o Martina starta dagen med brunch och shots, helt klart rätta sättet att börja på. Med halaren och solbrillor på gick vi mot torget och där väntade ett hav av färgglada halare och glada studerande. Med en taggad pampasmaffia, Janne Grönroos som speaker, dansande pampasgrisar och förberedda lag så va det som gjort för en lyckad olympiad. O då brobyggarpojkarna vann hela olympiaden och hela publiken sjöng med i Dröömin så var stämningen ganska awesome! 
 


Två fina södra finland kompisar <3 
 Janne Grönroos och gänget! Efter olympiad blev det mellanfest hos Misse o Kim och det var nog länge sen jag hade så roligt! Stockholmaren goes Kronoby kommun, bra talks, massa skratt, beerpong, fulsång, insides, groupies i sängen, pampasankan och annat skoj. Tror vi utelämnar resten av detaljerna haha. Vår lyckade mellanfest ledde vidare med äventyr ute på stan i Vasa och sen gick vi mot kvällsfesten i Rewell Center. Nostalgitripp tillbaka till millenieskiftet och Markolioos härliga sånger. I övrigt var det hela mest ett enda kaos men då är det tur att man har så härliga vänner. 
 Troligtvis pampasveckans mest beskrivande bild ;D  
Trots en sen fredag och ganska lång vecka så var vi uppe tidigt på lördagen igen för då väntade sista härliga festdagen. Mumsig mat, bra köfeelis och härligt chill på Silliz i Smedsby. Fem timmars festande på Ollis mitt på dagen, att en bar skulle kunna ha så bra feelis mitt på dagen hade man inte kunnat tro. Att hela veckan sen avslutades med mera bra talks, skratt och roliga äventyr i Vasanatten var förstås bara ett sista bevis på att veckan varit lyckad. Men då jag kom hem lördag natt somnade jag verkligen gott (trött och lycklig)! 

Selfie med Grönroos! 
 Så hur sammanfattar man #pampas16 med ett ord? Går det? Feelis på topp, bästa vännerna, bastupojkarna, jävligt roligt, galet, bada nakna, galet, spontant, massa nya minnen, musik och tusen andra saker. Studielivet när det verkligen är på topp. Så tack Vasa för det! Detta är en vecka jag sent kommer att glömma! Ordet jag söker är förstås: 
 
#DRÖÖMIN! 
 
Visa fler inlägg