Lördagstaggad

Just nu sitter jag i soffan och chillar. Familjen har åkt på utflykt och jag har precis gjort sallader till dagens picknick. Ska strax gå till bussen :)

Förutom picknick så står musikalen West side story och utgång i Lausanne på schemat, jag känner mig otroligt taggad :D

Hejsvejs och ha en härlig da, det ska nämligen ja <3 Haha rim ^^

Crans-près-Celigny

Jag kom just hem efter att ha ätit pizzarester och tittat på Downton Abbey med Melissa, sjukt härligt :D Hon bor egentligen i Nyon men jobbar i Crans där jag bor (jag vid hamnen och hon lite högre upp i byn) och idag passade hon sitt barn över natten så då kunde jag gå och hänga lite hos henne. Var skönt att promenera 10-15 min hem i mörkret också ;)

Jag var på en promenad upp i byn tidigare idag också faktiskt. Skulle handla lute inför picknicken imorgon och så hade jag med mig min bok för att få en paus från livet i mitt hus. Backen upp i byn är rätt brant men utsikten är härlig!Mitt favoritställe att läsa på är i "trädgården" bakom kyrkan, där är utsikten inte heller så dum ^^God glass kan man hitta i affären också :)


Det är massa ödlor överallt här :PGodnatt!

Utflyktsdag

Idag har jag, Susanna och barnen varit på en liten utflykt. Först blev det en tur till en park/affär i Gland där dom har lekpark, miljoner blommor och djur. Mycket uppskattat av barnen och jag trivdes också bland alla växter. Efter det åt vi en god lunch i Nyon :)


Varje morgon fixar jag Alexias hår, så här kan det se ut ;)


En av alla fina blommor!


Barnen i den härligt lummiga miljön

Många djur fanns det!


Båten som går från Nyon till de andra orterna längs sjön


Se hur klart vattnet är! ^^


Att det här så här vackert nästan överallt är det jag gillar mest med Schweiz ;D


Visa fler inlägg