Nu är det helg!

Min fredag började bra med sovmorgon och det var första natten på länge som jag faktiskt sov bra. Sen blev det en tur till psykologen och sen till jobbet. Jobbdagen var jättehärlig för det var väldigt lugnt, mellanmålet var supergott och sen avslutade vi med en rolig sångsamlingen. När jag slutade åkte jag till mammas jobb och sen åkte vi vidare till moster, jag körde! Nu har vi just kommit fram och firar in helgen med fördrink ;) 
 
 
Jag önskar er alla en bra helg!! :D 
 

En dag med mina trädkramare

Veckan har gått ganska fort måste jag säga, imorn är det redan fredag igen. Förutom jobb har jag hunnit med att gå på diverse kontroller hos läkaren, lite boxning och en tur till kyrkan. Idag på jobbet hade jag ändrade arbetstider så jag fick mer tid att vara ute med barnen. Just idag tog vi en liten promenad till skogen där vi hade sångsamling och sen kramade vi träd. Mysigt!! :) 
 
 
Solen kom fram en stund också för första dagen på länge så på vägen hem hann jag njuta lite av det ;) 
 
Imorn ska jag åka till mammas jobb när jag slutar och sen ska vi åka till moster. Andra helgplaner jag har är en heldag i skidbacken tillsammans med Johanna, ska bli jättehärligt! Nu är jag väldigt trött så ska snart gå o sova. Gonatt alla fina <3 
 

Filmtips

Jag har sett några bra filmer på senaste tiden som jag skulle vilja tipsa om. Mest romantiska komedier och feelgood filmer. Perfekta filmer om man bara vill ha någon enkel film som man mår bra av att se!
 
100 steg från Bombay till Paris
Filmen utspelar sig i södra Frankrike där en nyinflyttad indisk familj öppnar en indisk restaurang bara 30 meter (ca 100 steg) från en restaurang belönad med en stjärna i Michelin-guiden. En kulinarisk kamp påbörjas mellan restaurangerna och utmanar familjekänsla, lojalitet och kärlek.
 
 
 
 
Dear John
John Tyree är soldat i amerikanska armén men har permission över sommaren. Han är då hemma och träffar Savannah Lynn Curtis, de blir snabbt förälskade och upplever två underbara veckor. Men därefter måste John ut i tjänst igen och Savannah tillbaka till skolan. De är borta från varann i ett år, men de skriver hela tiden brev till varandra. Efter den 11 september 2001 förändras mycket och John känner sig tvungen att stanna i armén, vilket innebär ytterligare två år ifrån Savannah. Efter en tid utan brev från Savannah får han en dag ett brev där hon berättar att hon träffat någon annan och redan förlovat sig. John stannar då ytterligare några år i armén, men blir hemskickad till USA då hans pappa blir sjuk. Han träffar Savannah och gamla sår rivs upp igen. John måste därefter fatta ett oerhört svårt beslut.
 
 
 
 
Endless love
Få saker är mer oemotståndliga och uppslukande än kärlekens första rus i all sin intensitet och besatthet. Filmen handlar om Jade och David, vars omedelbara åtrå är början på en kärlekshistoria som blir allt mer hänsynslös när deras föräldrar försöker sära på dem. Trots klasskillnader kan deras obestridliga attraktion för varandra varken förnekas eller förhindras.
 
 
 
 
The last song
Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skiljde sig och hennes pappa flyttade. Tre år senare är hon fortfarande arg på sina föräldrar, särskilt hennes far. En dag så beslutar hennes mamma sig för att det skulle ligga i allas intresse om hon skickade Ronnie tillsammans med hennes yngre bror Jonah till North Carolina under sommaren, så att Ronnie kan få chansen att få umgås med sin pappa. Ronnies far, som är en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv i North Carolina. Han är helt fördjupad i sitt arbete att skapa ett konstverk, som kommer att bli mittpunkten i en lokal kyrka. Ronnie lyckas senare hitta något som både hon och hennes pappa har gemensamt - musiken
 
 
 
Visa fler inlägg