Moments from lately

Helgen som just passerat så var jag ledig. Har nästan jobbat varenda helg på hela sommaren så när man för en gångs skull hade en helg ledig så är det guld värt. Denna ledig helg spenderades med Casper på deras villa i Vexala. Mer om det och nå bilder i ett skilt inlägg senare. 
 
Annars så har den mesta tiden lately gått åt till att jobba och göra andra vardagssaker så som sova, äta, träna på gymmet, fixa, gå till optikern m.m. Har dock hunnit med ett o annat härligt också. En ledig dag förra veckan resulterade i en cykeltur med amanda till stenhaga där vi shoppade allt möjligt. Kvällen fortsatte sedan med en solig skön promenad och pratstund med Natti. Att ha så nära till skog och strand är verkligen vad jag älskar med Vasa! O att prata med nån som förstår en är också guld värt. 
 
Igår då jag slutade jobbet efter en helt galen måndag så for jag direkt hem till julia där vi catchade up om allt möjligt, drack kaffe och taggade inför mallorca. Sedan bytte jag bara hastigt om till skogskläder och sen åkte jag o amanda hem till henne i Koskö. Där hämtade vi bärplockare och hinkar innan vi tog bilen en bit för att plocka blåbär. Plockade varsin nästan full 10-litershink! Dessutom hittade vi lite hjortron och skogen kryllade dessutom av lingon och trollsländor. En alldeles perfekt måndagskväll :) 
 
 
 
Amandas väldigt håriga katt älskar mig eftersom jag gosar med honom! 
 
Nästan mogna! Längtar tills man kan plocka lingon också 
 
Solig och alldeles lagom varm skogskväll 
 
Gummistövlar, blåbärsfingrar och Finlands guld! 
 
 
Idag efter jobbet så har jag bara chillat och ätit middag. Ska även vika tvätt och fixa lite diverse här hemma men kan hända att jag skjuter upp det till imorgon på förmiddagen. Imorn väntar sedan kvällsjobb och efter det har jag bara två morgonskift kvar på den här sommaren. På lördag är jag ledig men då ska jag packa och fixa det sista inför resan. Mot kvällen kommer sedan Martina, Julia och Nadja till Vasa. Vi ska äta middag och ladda upp för semestern. Sent på kvällen startar vi sedan mot Hfors och på söndagsmorgonen går flyget till Mallorca. Sedan väntar åtta dagars välbehövlig semester i värmen :D 
 

Quotes

Quotes är något jag lever på. Hittar nya varje dag och kan säga säkert att det finns minst en passlig quote för alla tillfällen. Så många gånger en quote har fått mig att skratta eller att inte tappa hoppet då det är jobbigt. Här är några quotes som har funnits i mina tankar lately.
 
Att läsa vad hjärtat säger är inte alltid det lättaste men om man bara tittar noga så är det ändå där man hittar de viktigaste svaren.. 
 
Om att göra det bästa av situationen och tidernas bästa liknelse på en true lovestory. 
 
The only thing you can do
 
Ibland kan man inte annat än att ta ett djupt andetag och försöka behålla tron på att allt löser sig 
 
Fyra viktiga saker att minnas! 
 

Bröllop och födelsedagshelg

Juli försvann, augusti kom och vi är redan inne på tredje veckan i augusti. Sista helgen i juli innebär födelsedag för min del och i år spenderades den med Casper på allra bästa sätt. Lördagsmorgonen började med god frukost och fina presenter av både casper o hans familj. Sen fixade vi oss fina eftersom vi skulle gå på bröllop. Lotta o Jonathan gifte sig i terjärvs kyrka och sedan hade de en superfin o rolig bröllopsfest på Emet folkpark. Hade träffat några tidigare men det mesta var nytt folk, fast det gör ju bara att man får lära känna nytt folk! Hade hursomhelst en riktigt bra kväll och natt. Kan faktiskt inte tänka mig ett bättre sätt att spendera årets födelsedag :D 
 
 
My man <3 
 
 
 
Fina bröllopsparet :) 
 
Ibland får jag även honom att vara glad på bild! ^^
 
 
På söndagen var vi nog allt annat än pigga och sov ut länge. Sedan åt vi smörgåstårta, chokladtårta och gräddtårta med jordgubbar till frukost. Jag delar födelsedag med Nico och en extra bra grej med att spendera födelsedagshelgen hos dem va att man fick tårta i mängder. Sedan for vi till villan där vi satt på bryggan och prata om allt o inget. Därifrån åkte vi till nedervetil där vi hälsade på caspers kusin och hennes familj, innan jag sen åkte tillbaka till Vasa med Martina :) 
 
 
Fina födelsedagsblommor! 
 
 
Tack Casper för en underbar helg och tack till alla andra som gjorde min födelsedag så härlig! Ni är guld värda <3
Visa fler inlägg