I'm so excited

De senaste två dagarna har jag mått bättre igen vilket är väldigt skönt! Jag orkar göra mer och slipper ligga i soffan hela tiden. I skolan är det förutom praktiska övningar och föreläsningar  även en massa olika grupparbeten. Idag gjorde vi en intervju med en studerande från Sudan och började skriva riktigt bra på våra arbeten. Igår däremot blev allt bara flummigt och istället för jobb så skrattade vi åt snapchat och spelade bilspel på datorn haha. Sen hängde jag hos Martina tills kören började, bra eftermiddag! 

No words needed för dessa två ;) 

Här pluggade vi kanske ännu hehe...


Idag har jag varit ti biblioteket, packat, pantat flaskor, varit ute med skräp och en del annat praktiskt. Galet att tänka att jag flyttar nu! Hann också med en middag och PLL med Paulina. Nu ligger jag i soffan och har läst psykologi och lite andra bäcker inför grupparbetena. Har just bestämt att de får räcka för idag. Snart borde jag väl gå o sova men är så taggad att ja inte riktigt kan komma till ro. Imorn får jag nycklarna ti lägenheten. Imorn levereras min soffa. Och bäst av allt, imorn kommer mamma och Olivia hit. Längtar! Ska bli riktigt spännande att visa dem allt här, låta dem träffa vännerna här och sen får vi se va vi hittar på :D 

Rastlös

Hallå! Bloggen har hamnat lite åt sidan de senaste veckorna. Inte haft så mycket bilder att visa och egentligen inte jättemycket att skriva heller. Jag är inne i en period då jag är ovanligt rastlös. Har ju alltid trivts med mycket att göra och just nu behöver jag lite en ny hobby och något att lägga tid/energi på. Annars går dagarna ändå rätt fort, snart är ju januari över. 

Så vad har hänt lately då? Skolan flyter på med ergonomi, första hjälpen, hjärtats anatomi och massa annat teoretiskt. Håltimmar har ägnats åt att gå på luncher, prova (o köpa) soffa och kolla i butiker. Har också lyckats dra på mig en kraftig hjärnskakning genom att slå huvudet i bilen (jag vet, dont ask). Därför fick jag lägga till akuten besök på listan av saker jag gjort och sen har jag vilat. Utan mina vänner här hade jag dock inte klarat mig! De kommer me till akuten, de skjutsar mig, till dem kan ja komma gråtandes, de muntrar upp mig, de kommer med glass o choklad, de håller sällskap, de bakar paj, de mäter blodtryck mitt i natten och de bryr sig. Tack fina ni <3 

Vädret har växlat från -30 till plusgrader på mindre än en vecka... 

Sååå mycket mat och riktigt gott! 
Den kommande flytten har resulterat i inget vardagsrumsbord. Men det funkar ändå ;) 


Nu ska jag snart gå o sova tror jag, mår inte på topp efter en ganska lång dag idag. Resten av veckan är rätt lugn med bara några få lektioner. Ska även försöka orka gå på kör, göra lite grupparbete och packa. Galet att tänka att jag flyttar till helgen och på fredag kommer mamma o Olivia. Längtar verkligen nu! :) 

Ups and downs

Morgonen efter back to school va det tidig väckning som gällde eftersom jag skulle på blodprov och lite annat. Blev inte mycket sömn med andra ord och ja va riktigt trött när jag vaknade. Morgonens ärenden gick bra i alla fall och jag fick gjort det jag skulle. Hade även tur att ja fick sällskap av finaste Rebecka så vi kunde irra runt på bussar o annat tillsammans. 


Lagom till att ärendena va avklarade så hade ja vaknat till så jag gick o ringde på hos Martina. En lång promenad längs havet i kylan va riktigt skönt och vackert. Efter de drack vi kaffe, hängde en stund hos hennes granne/kompis (som btw hade riktigt fint hemma o fick mig att bli sugen på att inreda), kollade gamla videos/bilder och gjorde allmänt ingenting. Rätt skönt faktiskt fast vi båda annars är rätt rastlösa av oss. Hann sen på kvällen ännu få lite packning och annat praktiskt gjort. Fredagen blev en rätt vanlig dag med skola på förmiddagen och lunch på åa. Resten av dagen va mitt humör allt annat än bra så dagen blev inte som jag hade tänkt. Kvällsplanerna ändrades och slutligen blev det promenad o en lugn kväll i soffan med film. Hencca räddade kvällen också som bara hon kan. 

Dagens sovmorgon va helig, riktigt skönt att gå upp när man är utvilad. Få äta frukost länge och sminka sig i lugn o ro. Sen gick jag i butiker och åt lyxig lördagsmat med Becka. En riktigt bra början på helgen! Rätt intressant hur allt vissa dagar bara känns skit o sen nästa dag kan allt liksom kännas bra igen. 


Lax, svamp och ugnsrostade grönsaker. Tre saker jag älskar :) Sen jag kom hem har jag packat lite mer och fixat diverse här hemma. Nu ligger jag o lyssnar på musik medan jag surfar runt på lite olika sidor på internet. Kollat fina plascher från desenio o andra fina inredningsbilder, letat möbler, läst bloggar och inspirerats. Imorgon tänkte jag försöka tvätta och sånt. Inte superkul kanske, men nödvändigt och ja tycker om när det sen blir ordning. Hoppas er helg börjat bra också! Avslutar med ett citat: 


Visa fler inlägg