Beautiful things

Har inte så väldigt mycket att berätta om dagen men här är lite bilder från min eftermiddag :)
 
 
Promenad längs vattnet!
 
 
 
 
Aska myser i fönstret <3
 
 
Nu ska jag kolla klart på Rio och sen skicka lite diverse mejl kring det här med pluggandet. Har ingen aning om i vilket land eller stad jag vill plugga, om jag vill göra det på svenska eller engelska osv. Vet dessutom inte alls vad man ska tänka på om man pluggar till sjuksköterska utomlands. Saco mässan är om en månad och efter det hoppas jag åtminstone att jag vet vart jag vill söka!
 

En tur till Uppsala

Precis som jag redan berättat lite om så bestod helgen av en körresa eller miniläger med kyrkokören i Uppsala. En av de bästa helgerna jag haft på länge men det är ändå så svårt att berätta om det, krävs nog att man var där för att förstå. Men vissa saker ska man kanske inte ens berätta om, utan bara låta det vara vad det var med vetskapen att dom som var där förstår. Hursomhelst var det en rolig, jobbig, intensiv, känslofylld och fantastisk helg full av andakt, lovsång, körsjungande, dans, bakning, promenad, lekar, gudstjänst, hänga med nya människor och allt möjligt. Låter bilderna tala för sig själva :)
 
 
 
 
Körövning
 
Anna flätar :)
 
 
<3 <3 <3
 
 
 
Gruppbilder! :D
 
 
 
 
Danspass ;)
 
 
 
 
 
Bandet ^^
 
 
 
Gitarrist Timothy och basist Johan!
 
 
 
 
 
TACK ALLA NI SOM VAR MED FÖR ATT NI GJORDE MIN HELG!! LOVE YOU <3
 
 

Another day another blessing

Just nu ligger jag i soffan. Kom hem på eftermiddagen efter en fantastisk helg i Uppsala. Tillsammans med kören i kyrkan var vi på körresa/miniläger. Vi har sjungit, dansat, haft konsert, gudtjänst, andakt/lovsångsstund, bakat, lekt och allt möjligt. Bästa helgen på länge! Nu är jag dock sjukt trött så ett ordentligt blogginlägg med bilder kommer lite senare. Bjuder på tre bilder så länge ;) 
 
Fläta som Anna gjort på mig! 
 
 
Bilder från andakten 
 
 
En annan rolig sak som hänt är att vi fått hem våra kattungar så idag möttes jag hemma av två sötnosar. Namnen blev Aska och Soty. Två busiga men gosiga katter :) 
 
 
 
Nu ska jag så småningom gå och lägga mig. Ta igen lite sömn och samla krafter inför veckan! Hoppas ni alla har haft en bra helg <3 
 
Visa fler inlägg