Brobyggarnas sjätte årsfest

Så äntligen kommer ett inlägg om brobyggarnas årsfesthelg. Förra årets årsfest så hade jag bland de bästa helgerna jag haft nånsin så att gå i år igen var förstås mer än självklart. I år hade vi turen att vara lediga hela fredagen så hade lite mer tid att fixa mig än förra året då jag stressade från praktiken. Julia kom hem till mig och sen sminkade vi oss, fixade varandra hår och bytte kläder medan vi drack cider och lyssnade på bra musik. Som vanligt med flickor i farten så fick vi nästan stress på slutet men vi hade turen att Casper körde oss i alla fall. 
 
Kvällen började sen med Solenn Akt på ÅA där alla föreningar gav sina presenter till brobyggarna. Saker till en 6-åring och saker som anspelade på sex; för så ska det väl va när föreningen har sin sjätte årsfest? Sedan promenerade allihopa till Strampen där själva middagen väntade. Tre rätters middag med UNDERBAR mat, riktigt härligt bordssällskap, festtal, talen till mannen/kvinnan, brobyggarnas lets dance, kaffe, sjungande i mängder och annat roligt. Toastisarna och talarna var super så det var verkligen lyckat. Timmarna bara försvann :) 
 
Efter strampen så tog vi bussar vidare till Cantare och man kan nog säga att bussturen var minst sagt högljudd. På cantare spelade rockföreningen, vi hade flummiga deeptalks, vi tog foton, vi spelade beerpong, vi sjöng, vi skojade och vi dansade natten lång. Spontant och roligt och precis vad livet här handlar om! Då klockan blev mycket så promenerade vi trötta hemåt och somnade gott. 
 
Finaste Julia <3 
 
Solenn Akt och gamla styrelsemedlemmarna tackas 
 
 
Härligare bordskompisar hittar man nog inte :D 
 
Getosttoast aka himmelriket 
 
Brobyggarna visar sina dancemoves
 
 
Den där känslan att alla personer va där av samma anledning :) 
 
 
 
Med bordskompisarna i snygga punchhattar ^^
 
<3 <3 <3 
 
O henne tycker jag också om såå mycket <3 Kanske första representabla bilden på oss ;)
 
Nya, gamla och ännu äldre brobyggare! 
 
Helgens roligaste pingla :D 
 
Då man vaknade på lördasmorgonen var det bara att tagga igen och det var inte så svårt. Silliz på ollis väntade och feelisen var på topp redan från morgonen. Hade nog inte fått så mycket sömn men det gjorde inget just då. På ollis åt vi subway och massa annan god silliz-mat, shotade, sjöng, dansade, fotade, kastade pappersflygplan, lekte och flummade. Alltid en konstig känsla att vara på baren mitt på dagen men kanske också då som feelisen blir bäst. När det är SPONTANT! Från ollis fortsatte sedan stora delar av gänget till havtornen där vi fortsatte årsfestandet hela dagen. Drinking games, talks, njuta av lite sol, chilla med alla härliga människor, äta pizza, ta årets första simturer, gå i bastun, ha vattenkrig och allt annat soj som hör till. Mot slutet började tröttheten kicka in men oj vilken rolig dag! 
 
Från årsfestklänning till vår vanliga halaroutfit ^^
 
 
Inte alla sitter som vanligt folk haha 
 
 
Min Mandi <3 
 
 
D A Y T I M E   P A R T Y
 
 
 
 
Vacker solnedgång :) 
 
 
 
Tack till brobyggarnas härliga styrelse för att ni kämpat och fixat en underbar årsfesthelg, utan er hade inget av allt det roliga blivit av! O ytterligare ett TACK till alla härliga människor som gjorde helgen så bra. Tyvärr kan man inte stanna i bubblan men minnena från detta lever vi länge på :D