En sommarkväll

Sommarjobbet har ju satt igång med full fart men fast det känns som att jag jobbar mycket så har man tack och lov ändå ganska mycket tid att göra annat på. Om det e dåligt väder så träna och chilla hemma i soffan, och om det är bra väder så göra nånting där man njuter av vädret. Det som är så perfekt är att jag de flesta dagar jobbar morgon och fast det är tungt att gå upp ur sängen så är det ändå skönt att jag då slutar två eller tre på eftermiddagen. På så sätt har man ju massor av dagen kvar och hinner allt det där andra man vill hinna. 
 
I onsdags var ett perfekt exempel på en sån dag. Det var riktigt varmt, nästan 25 grader bara i luften och ännu varmare i solen. När jag slutade så gick jag därför bara hem en kort sväng och hämtade bikinin o sen gick jag ner till en av stränderna här i vasa, där dom har en solterass. Sen simmade jag och solade om vartannat. Inte så varmt i vattnet än men det gör inget för min del! Efter en stund kom också amanda och joinade mig. När vi hade solat en stund så gick vi hem till henne o lagade våfflor innan vi sen åkte till hennes mosters villa. Simma mer, ha bra talks och bara njuta av sommarhäng med en härlig vän! Kvällen avslutades sen med att vi åkte ner till hamnen i vasa och hängde med wilkku o andré en stund. Verkligen en perfekt eftermiddag och kväll! O skönt att såna där typiska sommarkvällar äntligen har börjat komma :) 
 
Lite moln på eftermiddagen men det var nästan bara skönt med lite skugga emellanåt 
 
 
Tänk att plättar kan va så gott! Jag som har våffeljärn borde kanske äta det oftare ;) 
 
P A N O R A M A
 
Amanda doppade sig och for upp medan jag som vanligt simmade länge, stod på händerna o hade mig ^^
 
 
 
Ganska nice att wilkku och amanda har köpt en båt, på så sätt får man kanske njuta av flera underbara sommarkvällar på båten :D 

Vasa är verkligen vackert <3