Vardag som saknar rutiner

Dagarna går och redan har vi varit hemma från Åre i mer än en vecka. På fredagen när vi hade kommit hem så fortsatte åre-feelisen eftersom det var after ski på ollis. Var på förfest med amanda och pojkarna, riktigt skoj. Sedan väntade en rolig, halvvild och tokig kväll på ollis. Var inte i säng förrän strax efter tre så då somnade jag på ett ögonblick. Efter Åre var man sen ganska sliten med trött kropp, trött huvud och halvt sjuk. Med andra ord blev helgen riktigt. Fika med Nadja o Julia, kvällshäng hos hencca, sovmornar, myshäng hos martina och sedan perfekt söndagsavslut sd casper kom o laga varma mackor och myste :) 
 
Veckan har sen flutit på men fast vardagen är igång är i Vasa så saknar man helt rutiner. Skola har vi bara haft en ordentlig lektion med "tent" en dag och så 20 minuters praktikinfo en dag, inte så slitigt med andra ord. I och med att vi har så lite skola så är det också otroligt svårt att komma i säng i tid och få bra med sömn. Man har aldrig nån koll på vilken dag det är och den lediga tiden blir snudd på för mycket. När man inte alls har några rutiner så märker man faktiskt hur viktigt rutiner ändå är. Givetvis är det också skönt med lugnt schema och det betyder ju att man får desto mer tid för vänner och annat. Men lite snurrigt känns det nog after all. 
 
Förutom vår lilla skola så har jag hunnit med lite plugg, centrumtur med backfälts, kaka hos natti, kaffe med julia o martina, middag med hencca, förfest med Anna & Elin o gänget, utgång på ollis, promenader, en tur till simhallen, filmmaraton i soffan, halarmatch i ishockey mellan Sport och TPS, kvällsmys hos martina, middag med casper o hencca, deeptalk halva natten med PIC och idag prata bort flera timmar tillsammans med Amanda. Mycket chill med andra ord! 
 
 
 
Från att inte va taggad på att laga mat alls så skulle vi plötsligt laga lyxmiddag! 
 
Riktigt god drink! 
 
Knäckig smulpaj med äpple 
 
 
 
 
Nu på kvällen så är det bara chillande som gäller. Lagade potatisgratäng med auraost och kyckling i ugnen. Tycker verkligen att det är kul att laga mat och fast man är själv så är det nice att laga nått lite lyxigare ibland. Rastlösheten kickade in ett tag sen men efter en lång promenad så är vi på rätt spår igen. Så nu fortsätter kvällen med blogg, mello och att kolla lite blandade bilder. Målet är ju att få upp ett armeringsnät med foton på väggen så då måste jag ju förstås bestämma vilka bilder som ska framkallas. Men tid finns det ju gott om så småningom blir nog även det projektet klart ^^
 
Ha en fortsatt härlig lördagkväll och helg! 
 
-  Stay tuned  -