Decemberstart

Idag var det visst 3 december och månaden har börjat över förväntan. December är verkligen inte min månad. Många jobbiga minnen, mycket som alltid tycks hända denna månad osv. Men i år hoppas jag att det ska vända till nånting bra och att minnen ska kunna vändas till något fint. So far so good! Var ledig i torsdags och i fredags hade jag bara en lektion som jag valde att skippa. Med andra ord blir det nu sex dagar ledigt i sträck, härligt! Förutom att jag har sovit ganska dåligt senaste veckan och lätt blir rastlös så njuter jag av lugnet :) 
 
December så här långt har inneburit snö, snö och mera snö som faktiskt tycks lägga sig och stanna på marken, många vinterpromenader, lite träning, ett läkarbesök, kaffe och häng med Casper, diverse nyttigt fixande i hemmet, serier, skolarbete, julkalender, middag och filmmys med bästa Hencca, glögg och julmys. Något man kan göra har man väl alltid förstås men över lag så är måstena ganska få just nu. Skönt! Annars så är jag full av härliga julkänslor och njuter faktiskt riktigt mycket av vintern. Härlig start på årets sista månad helt enkelt! 
 
Bildbomd av mys: 
 
 
 
Morgonsol utanför lägenheten 
 
 
Efter tre avsnitt så tycker jag verkligen att årets julkalender är riktigt bra! Mysig historia och julkänsla! Ska bli roligt att se resten men so far är jag riktigt positiv :D 
 
 
Som jag har väntat på att få hänga ordentligt med henne <3 
 
Snöflingor både inne och ute ^^
 
 
 
V A C K R A     V A S A   < 3
 
 
 
Hoppas att ert december också har börjat bra. Nu börjar det nog bli dags att försöka sova. Gonatt!