Back to Sweden

Sen jag kom hit till Stockholm igen har det varit ganska intensiva dagar, inte så värst långa stunder då jag inte har gjort nånting. Mycket jobb framförallt men sen också en del annat förstås. Jobbet är ungefär likadant som det var i somras men det är faktiskt roligt att vara tillbaka. Träffa folk där igen, göra nånting vettigt av tiden och sen att få va tillbaka i jobbilen är också ganska nice. Känns också som att folk har varit glada att se mig så det är ju roligt! Även hunnit med en kväll på neonatalen på Huddinge sjukhus där jag va på lite intro för eventuellt sommarjobb, riktigt spännande o härligt att jobba med dom små bebisarna. Annars så gick dagarna före jul åt till att träffa lite folk här, fixa sista julklapparna, gosa med katter, kolla serier/film osv. Men sen är jag rätt trött hela tiden hemma också så helt skönt att inte göra desto mer när jag är ledig :) 
 
 
 
Veckans favorit-quote! 
 
Föll för trycket och avverkade lite Skam! Riktigt bra serie ju och after all något man verkligen kan känna igen sig en del i! 
 
 
Julafton började med jobb från tidiga morgonen och efter att ha kommit i säng alldeles för sent så var jag ju inte jättepigg. Tråkigt också att missa min vanliga julrutin med morgon i kyrkan. Att börja julen med jobb visade sig dock vara ganska mysigt. Massa julgodis på jobbet och att få ge lite glädje till äldre som annars kanske är ensamma under dagen kändes givande. När jag hade slutat körde jag och Simon till Monica där resten av familjen väntade, äkta syskonparty i bilen. Då vi kom fram väntade underbar julmat och en lugn julaftonskväll. En av de enklare nånsin och det passade mig riktigt bra. 
 
 
Att få vara med dessa två underbara syskon är det finaste <3 
 
 
 
 
På juldagen fick jag äntligen sova ut vilket antagligen är det bästa med att va ledig från jobbet! Jag mindar oftast egentligen inte att gå upp och börja tidigt men sovmorgon sitter ju inte precis fel det heller. Sedan blev det lugn frukost, bakning/matlagning och lite häng ute på gården. Så småningom droppade mer släkt in och sedan blev det vår traditionella juldagslunch med kalkon. Såå gott! Så småningom sen mot kvällen åkte vi tillbaka till Stockholm
 
Söta Simba! 
 
 
Som jag njuter av att komma ut på landet! 
 
Bästa tightsen var en av julklapparna! 
 
 
Kvällen har sen svischat förbi rätt fort och nu är klockan sängdags eftersom det imorgon är jobb tidigt igen. Har i alla fall haft en riktigt skön kväll med lite soffhäng och provande av julklappar. Sedan förflyttade jag mig till Simons säng där vi har spelat ett nice spel på Ps4, gosat med katterna, ätit varma mackor och förstås snapchattat massor. Bra ledig kväll! Nu blir det två dagar jobb och sedan faktiskt två dagar i sträck ledigt. Ha det fint :)