Storstädning

Igår var jag också ledig på dagen eftersom jag skulle börja nattskift inatt. Ett projekt som jag nu har skjutit upp länge är att städa lägenheten så där riktigt ordenligt så igår blev det stora vårstädningen 2.0 som gällde. Ut med allt ur skåpen, torka alla ytor från golv till tag, damma, dammsuga, tvätta, rensa/organisera allt i garderoben osv. Helt enkelt skrubba sånt där man annars inte skrubbar och städa sånt där som med tiden har hunnit bli råddigt.
 
Med lite pauser och annat hehe så tog projektet basicly hela dagen eftersom jag vände upp och ner på hela lägenheten. Men oj alltså den där tillfredsställande känslan som infinner sig när man är klar. Då det doftar nystädat, då man kan titta på ytorna i solen utan att må dåligt haha och då man plötsligt hittar allt man letar efter igen. Jag städade så noga att jag hittade saker jag hade glömt att jag hade och passade även på att flytta om lite i köksskåpen så nu är det mycket mer plats. Perfekt helt enkelt! ^^
 
 
 
 
Natten gick helt okej men förutom några saker så det var det riktigt lugnt. Efter tre hände så lite att man blev helt uttråkad och då kommer även tröttheten. Kom hem vid 7.30 på morgonen och somnade inom 3 minuter tror jag. Vaknade en gång under fm men lyckades somna om och sov till halv två. Hoppas att den sömnen ska vara tillräcklig för att jag nu ska orka nästa natt. Tack om lov ännu några timmar kvar tills jag börjar så jag hinner vila och chilla lite till. Nu är det iaf bara ETT pass kvar på praktiken och sen börjar äntligen Pampasveckan som vi har längtat efter. Hoppas att det blir en sjukt nice vecka!! Misstänker att jag kommer ha fullt upp på dagarna och nätterna kommande vecka så vi hörs när vi hörs. Ha de bra :)