Tillbaka i Vasa

Efter en smått kaosartad packning så var jag till slut redo att åka mot Finland igen i tisdags på dagen. Om man spolar tillbaka tiden några år så var allt med att resa en stor grej. Jag var alltid nervös/spänd, planerade långt i förväg, var alltid ute i extremt god tid samma dag osv. Nuförtiden är jag så van vid att flyga att jag oftast packar dagen före eller samma dag, jag har lärt mig vilken tid som är lagom att åka till flygplatsen och allt såntdär. I och med att resandet har blivit till vardag så börjar även hejdåna att bli därefter. Det är liksom inte längre konstigt att jag åker fram o tillbaka, och dessutom har jag vid det här laget landat så mycket i de flesta av mina relationer att jag vet att det är precis likadant när man ses igen, även om det dröjer. En rätt skön känsla!
 
Nu har jag redan hunnit vara i Vasa i fyra dagar sen jag kom tillbaka och den övergripande känslan är att det är sååå skönt att vara här igen. Få träffa folk man inte har sett på länge och att komma till lägenheten som verkligen har blivit mitt HEM. Sen jag kom tillbaka har jag hunnit lite allt möjligt. Städa/fixa i lägenheten, ta det riktigt lugnt och umgås med några av alla mina härliga vänner. I tisdags då jag kom blev det nästan direkt förfest och ollistisdag på äkta vasa-vis, underbar känsla att träffa folk igen och bara ha så där spontant roligt! I onsdags kom Casper på kaffe hit, i torsdags spenderade jag största delen av dagen med Martina och igår blev det lunch o kaffe med Erika. Mysigt att äntligen få catcha up med alla och prata face to face :D 
 
Fina vyer från flygresan! 
 
 
Suddigt och glatt, precis som det ska va? ^^
 
 
 
Har fixat lite i lägenheten så bilder på det kommer nog också någon dag :) 
 
Återsett min gamla promenadrunda längs havet också! Nu saknar jag bara alla talks med promenadkompisen <3 
 
 
Idag hade jag inga planer så blev en lugn morgon innan jag tog mig en sväng till centrum. Köpte cykellås osv och har nu invigt min nya cykel, kollade lite gardiner till köksfönstret osv. I övrigt har jag roat mig med matlagning, soffhäng, live timing av racing och några serier. Nu ska jag äta middag och sen ha lördagsmys med någon film. Denna helg firar man veneziansk/villaavslutning här i österbotten så många hänger med familjen på sommarstugan eller festar. Det är roligt med alla firanden och event här tycker jag! Men just idag passar soffmys väldigt bra för min del ;) 
 
Visa fler inlägg