Kontrasternas Vasa

Fredag och ledigt, skön känsla! Jag var ledig från skolan igår med så det blir en riktig långhelg. Dessutom har jag inte alls mycket konkret planerat så det blir förhoppningsvis en rätt lugn helg. Har både det ena och de andra som behöver göras plus diverse lösa planer men det är skönt att inte ha massa tider och sånt att behöva anpassa sig efter. Det här med oplanerad tid och spontanitet är faktiskt något som jag har börjat uppskatta mer och mer på senare tid. Märker att jag mår bra av att ta dagarna som de kommer :) 
 
Bortsett från förra helgens gamylis har väl inte något särskilt hänt i mitt liv. Dagarna rullar på ungefär som de brukar med andra ord. Skola med mycket praktiska övningar och just nu blandar vi antibiotika, kopplar dropp och övar på att sätta kanyl på varandra. Riktigt spännande och kul! Utanför skola blir det plugg, kompishäng, mysiga middagar, promenader i Vasas fina höstväder, långa talks och annat jag mår bra av. Har egentligen haft mycket ledigt från skolan tycker jag men i slutändan tycks jag oftast göra något så blir inte så mycket för mig själv ändå. Dock passar det mig bra! I tisdags på kvällen var jag till ÅA på rockföreningens Allsång på kvarnen. Många duktiga artister, roliga inslag, en sjukt nice trum-trio, bra allsånger, Hencca dansade osv. Riktigt bra kväll :D 
 
Taco som alltid ^^
 
 
Det är kul att picka varandra! 
 
 
Promenad med två favoriter <3 
 
Det här med en till tatuering börjar verkligen locka så jag funderar, googlar och ritar för fullt. Är lite sugen på ett lejon enligt mitt stjärntecken och skulle vilja ha den lite mandala/geometri-inspirerad ;) 
 
Älskar att ha så nära till skogen, havet och naturen. Få njuta av solen och jag kan själv gå omkring i timmar! 
 
Panorama från mysigaste bostadsområdet på favvoprommisen
 
 
 
 
En annan sak jag älskar med livet här i Vasa är kontrasterna. Ena stunden vara i skolan eller plugga intensivt i timmar, andra stunden vara ute o virra i studielivet på event och ollis, tredje stunden njuta av solen på en höstpromenad vid havet, fjärde stunden äta middag med en vän o prata i timtal osv. Livet svänger både hit o dit men det känns bara så härligt och ibland glömmer man att alla de där sakerna hör till samma vardag. Det som också är så skönt här att inte behöva planera saker om man inte vill, det är lätt att vara spontan. I måndags var jag på väg ut på en promenad för mig själv, hade bara tänkt vara ute en kort stund. Men sen träffade jag på Ellen, fastnade i ett samtal, hamnade på middag hos henne och kom hem först 6h senare typ. På samma sätt är alla vänner inom 10 min gångväg bort, skolan är nära, festlivet är nära, butikerna är nära m.m. Det blir helt enkelt lätt att ta dagen som den kommer och bestämma saker så där fem minuter före om man vill det :) 
 
Visa fler inlägg