Sommarkänslor i Fagerö

När vi klev ut ur skolan förra onsdagen för sista gången för terminen hade man verkligen en riktig lättnadskänsla. Sjukt att tänka på att två hela år är avklarade nu! O så intensivt som det blev på slutet så är det skönt att det är över. Onsdagen hade började med molnigt men lagom till att vi slutade i skolan så började solen fram. Vi for till butiken och laddade upp med vin, grillmat i mängder, annan dricka, chips, dipp, ost, kex, godis och massa annat mumsigt. Sedan drog vi på roadtrip mot fagerö och martinas villa. Hann ju vara dit flera gånger förra året och det är verkligen ett paradis så det var härligt att få fira sommarlovets början just där. O lagom tills vi kom fram så var det också klarblå himmel och strålande sol! 
 
Då vi kom fram så började vi röja med lite allt möjligt och sen tog vi ganska snabbt kaffepaus med cheesecaken jag hade bakat o tagit med. Lime, jordgubbar och vit choklad! Efter det började vi elda badtunnan, leka lite rörmokare haha och förbereda mat. Sen firade vi sommaren på bästa sätt med beerpong ute på terassen! Sedan fortsatte kvällen med grillning, bästa sommarmiddagen, flummiga och djupa samtal om vartannat, sitta i badtunnan, simma (jag tog faktiskt årets första långa simtur i havet), duscha sig på somrigt vis i bastun, kvällsmys med fler samtal och slutligen somna gott alla fyra tillsammans :) 
 
Låter bilderna visa: 
 
Finare paradis hittar man nog inte 
 
 
Helt perfekt att kunna laga mat utomhus! 
 
Vår grillmästare <3 
 
Somrig grillmiddag då den e som bäst! 
 
 
L Y C K A
 
 
 
Crazy bananaz gänget aka rakabajsaren aka kvartetten! Mer underbara och galna vänner finns inte :D <3 
 
 
<3 <3 <3 
 
 
 
P A R A D I S E 
 
 
Jag vaknade tidigt på morgonen som vanligt och utan att dom andra ens märkte så smög jag ner för trappan och ut för att ta morgondopp, alldeles perfekt! Sedan satt jag en stund på terassen själv och andades in morgonluften innan jag gick upp och la mig en stund till. När alla hade vaknat så lagade vi plättar och annat mumsigt och avslutade vårt perfekta dygn med en mysfrukost. 
 
Tack Martina, Julia och Nadja för ett underbart dygn och för att vi fick börja sommarlovet på allra bästa sättet jag kan tänka mig! Älskar er massor <3