Första "skolveckan"

Nu så! Äntligen finns en helt lugn kväll och lite energi/motivation till att skriva lite på bloggen också. Så börjar väl helt enkelt i kronologisk ordning och sen tar vi lite i taget så vi kommer ikapp med vad jag har sysslat med lately. För två veckor sen startade skolan på nytt igen. I nya lokaler på brändö! Måndagen och första skoldagen till ära så frågade novia om jag kunde tänka mig att delta på en pressträff och svara på tv/tidningars frågor ur ett studerandeperspektiv. Så det gjorde jag vilket också va ganska roligt. 
 
Förutom den där första måndagen så har det inte varit så mycket skola sen haha, på två veckor har vi bara hunnit vara där två dagar. Inget vidare slitigt schema med andra ord. O så kommer det vara enda tills praktiken börjar om tre veckor. En dag per vecka i skolan. Lite konstigt men också helt skönt förstås. Annat som hände den där första veckan var Back to School på leipis. Vi va ett stort gäng flickor som hade riktigt härlig förfest hos Julia och sen blev det en rolig men random kväll på baren. Livet slutar aldrig att förvåna en här kan man lugnt konstatera! 
 
På fredagen åkte jag sen med Martina hem till henne där vi chillade i lite mer än ett dygn. Äta god mat, spela spel o dricka rödvin medan man e barnvakt, mysa i soffan framför gladiatorerna, köra bil på isen, åka madrass och diverse annat klassiskt backfältsliv. Till o med JAG av alla människor körde bil på isen och KUL va det! Vem hade trott att jag skulle bli sugen på nått sånt. Skönt dygn. 
 
 
Funderingar...
 
 
 
 
<3 <3 <3 
 
 
 
 Ibland får man vara helt galen haha
 
 
Efter att kommit tillbaka till Vasa på lördagskvällen så gjorde jag inte så mycket än att packa inför Åre innan jag somnade som en stock. Men mer om Åre i ett kommande inlägg :D