Post pampas vecka

Veckan efter pampas blev ju av förklarliga skäl lite av ett uppvaknande. Många är sjuka och fast jag själv har klarat mig så är man ju lite trött förstås. Dessutom satte skolan igång med fulla dagar redan från måndag morgon. Det känns faktiskt riktigt roligt att vara tillbaka i skolan. Vi har ju knappt hunnit vara där sen flytten så det är skönt att komma igång med lite rutiner. Dock är man ju så där måttligt taggad när man sitter på en fyra timmars lektion om forskningspedagogik hehe. 
 
Annars så har veckan varit lite så där flummigt konstig och dagarna har varit riktigt sköna. Det har blivit middagar, luncher och kaffe med härliga vänner, jag har hängt med casper, jag har promenerat, jag har fixat diverse hemma och jag har bara chillat. Vi har haft långa friendtalks och helt enkelt bara laddat upp på nytt. En sån där riktigt välbehövlig vecka. Idag var jag på lunch med martina och jean hemma hos natti. Hon behövde handmodeller för ett fotojobb och eftersom vi fick mumsig lunch så vart de ju WIN WIN :D
 
Så jag fixa mig i ordning och sen träffa hencca för en kväll med spex och kanske några spontana drinks. 
 
Vasa har bjudit på KALLT väder men mycket sol under veckan 
 
Skolmaten är rätt nice i nya skolan ;) 
 
Så även vårt snygga café på torget! 
 
Examensarbetet är påbörjat i form av en första kurs och ganska snart ska vi presentera vår idé. Jag ska skriva med Martina och Nadja så efter att vi hade diskuterat olika temaidéer så tyckte vi att vi var värda lite god sallad på favoriten Sweet Vaasa! 
 
 
 
Blåsig kvällspromenad med Pepe och han tyckte att det var dags att simma ^^
 
 
Sötare får man leta efter <3 
 
 
Tänk att ett bord med mat kan bli ett så vackert konstverk! Riktigt kul att se matfotografering behind the scenes också :) 
 
 
 Mumsig sockerfri efterrätt med apelsin, glass och maräng. Foto och recept av Nathalie