Julfeelis och tacomiddag

Förutom en kort sverige-resa så har senaste veckan mest innehållit praktik. Mina lediga dagar därifrån gick ju egentligen åt till resan så har jobbat ganska mycket annars. Börjar verkligen längta tills praktiken är slut så jag får återgå till min normala vardag, men jag trivs nog helt bra i alla fall och det känns som att jag lär mig saker. Idag var en ganska stressig dag. På ett sätt är dom dagar de bästa för det är skönt att hela tiden ha saker att göra, dagen blir liksom inte så lång då. Men samtidigt blev det nog lite väl många saker att tänka på samtidigt, lite råddigt helt enkelt. O nu är jag helt slut haha. 
 
Annars så har jag hunnit med några promenader. Mycket regn och tråkväder men jag passade på att promenera dagarna då det var snö, kallt och fint. Vintern kom till vasa och jag hann bygga en fin snögubbe på min terass. Men sen smälte vintern bort lika snabbt igen. Får hoppas att den återvänder snart! En dag köade jag, martina och rasmus till sitz på tekniska. Julsitzen "ett ljus i staken" som är nästa vecka. Jag har kommit i riktig julfeelis med tända ljus, en stjärna i fönstret, lite julpynt, glögg och julmusik. Mysig tid ändå! 
 
Pyssel-sidan i mig kommer fram igen 
 
O de e väl bara jag som får för mig att bygga en snögubbe på terassen en vanlig kväll :P 
 
 
Lite julpynt fick smyga sig fram tidigt i år! Tänker att jag ändå inte är här på julen så om jag ska hinna njuta av mitt pynt så är det väl bäst att börja ^^
 
 
I lördags efter praktiken kom Martina o Hencca till mig. Vi lagade tacomiddag, drack lite vin och pratade bort tid vid köksbordet. Flyttade oss till soffan där vi åt godis och drack glögg. Världar som möts, härliga samtal, skratt och en otroligt skön kväll. Somnade i soffan och bara hade det mysigt. Vet inte vad jag skulle göra utan mina underbara vänner <3 
 
 
 
Nu är det lite praktikuppgifter, chill i soffan, skön musik, en kopp te och serier som gäller. Detta är sista praktikveckan vilket känns skönt! Men säkert kommer jag väl sakna de efteråt istället... Förutom praktik så är det sitz och glöggsvängen som står på schemat. Sedan är det bara 3 veckor kvar i skolan före jullov. Hoppas dock hinna med både det ena och det andra före det är dags för lite sverigehäng med fina människor där :)