Pampas 2016

VARNING MARATONINLÄGG xD 
 
Pampas alltså! Var ska ja börja? Hade hört massor om den här veckan och alla sa nog att det är den roligaste och knäppaste veckan under året i Vasas studieliv. Men trots det alla hade berättat så är det otroligt svårt att föreställa sig vad det innebär när man själv aldrig upplevt något liknande. Men som dom brukar säga; har man inte några förväntningar så kan man sen bara bli positivt överraskad. O en enda stor överraskning var det minst sagt! 
 
Skolan tog slut vid lunch på tisdagen och sen var jag direkt taggad. Halaren på och ut på stan! Börja lugnt med kaffedejt, göra planer, inhandla förfriskningar och så där allmänt bara se fram emot veckan. Mycket ledig tid från skolan, solen sken och livet lekte. Tillsammans med Hencca, några fina klasskompisar och diverse annat härligt folk hade vi pre pre pampas förfest hemma hos Anna och sedan väntade veckans första Ollis-kväll. Kan inte säga annat än att de blev en perfekt start på pampasveckan!
 

Partners in crime :D 
 
 
Klassfoto ^^

BÄSTA GÄNGET <3 
 
 
Onsdag morgon och vi pallrade oss duktigt iväg till skolan en sväng. Sedan åkte halaren på igen och jag gick mot Ellen där vi åt god mat före vi solade en stund och sedan köade några timmar vid allas vårt eget Ollis. Bra musik, äckliga egengjorda shottar, en hel del flum och bästa klasskompisarna räddar det annars rätt så tröttsamma köandet. In kom vi i alla fall och sedan väntade Rockföreningens Så ska det låta och ytterligare en riktigt bra kväll! 

 


Måla konstverk och skriva insides på halarna! 
 
Stockholmaren och österbottningarna shottar 



Torsdagen och Pre Pampas! IF Strömsös sitz på ÅA väntade och den hade vi alla taggat massor inför. O visst levde den upp till förväntningarna. Riktigt bra anordnat, härligt tempo på sjungandet, bra toastisar, skön humor och framförallt så hade jag toppen bordssällskap. Inte varje dag man är på sitz med charmiga fotbollspojkar och svenskfinlands radioelit. Humöret på topp! Sen tog kvällen oanade väntningar med katastrofköer, snökaos och andra tokigheter men det blev ju bra ändå ;) 
 


X3m dom kan! 


Finisar <3 
 
 
Fredag och PAMPAS NATIONALDAG. Jag o Martina starta dagen med brunch och shots, helt klart rätta sättet att börja på. Med halaren och solbrillor på gick vi mot torget och där väntade ett hav av färgglada halare och glada studerande. Med en taggad pampasmaffia, Janne Grönroos som speaker, dansande pampasgrisar och förberedda lag så va det som gjort för en lyckad olympiad. O då brobyggarpojkarna vann hela olympiaden och hela publiken sjöng med i Dröömin så var stämningen ganska awesome! 
 


Två fina södra finland kompisar <3 
 



Janne Grönroos och gänget! 



Efter olympiad blev det mellanfest hos Misse o Kim och det var nog länge sen jag hade så roligt! Stockholmaren goes Kronoby kommun, bra talks, massa skratt, beerpong, fulsång, insides, groupies i sängen, pampasankan och annat skoj. Tror vi utelämnar resten av detaljerna haha. Vår lyckade mellanfest ledde vidare med äventyr ute på stan i Vasa och sen gick vi mot kvällsfesten i Rewell Center. Nostalgitripp tillbaka till millenieskiftet och Markolioos härliga sånger. I övrigt var det hela mest ett enda kaos men då är det tur att man har så härliga vänner. 
 



Troligtvis pampasveckans mest beskrivande bild ;D 



 
Trots en sen fredag och ganska lång vecka så var vi uppe tidigt på lördagen igen för då väntade sista härliga festdagen. Mumsig mat, bra köfeelis och härligt chill på Silliz i Smedsby. Fem timmars festande på Ollis mitt på dagen, att en bar skulle kunna ha så bra feelis mitt på dagen hade man inte kunnat tro. Att hela veckan sen avslutades med mera bra talks, skratt och roliga äventyr i Vasanatten var förstås bara ett sista bevis på att veckan varit lyckad. Men då jag kom hem lördag natt somnade jag verkligen gott (trött och lycklig)! 





Selfie med Grönroos! 
 



Så hur sammanfattar man #pampas16 med ett ord? Går det? Feelis på topp, bästa vännerna, bastupojkarna, jävligt roligt, galet, bada nakna, galet, spontant, massa nya minnen, musik och tusen andra saker. Studielivet när det verkligen är på topp. Så tack Vasa för det! Detta är en vecka jag sent kommer att glömma! Ordet jag söker är förstås: 
 
#DRÖÖMIN!